Kicka Thorsson
OFFLINE

Kicka Thorsson

 

Måleri, glasfusing, barnbok

Christina "Kicka" Thorsson
Maringatan 38
591 73  Motala

Tel: 070-291 30 71
Mail: kicka_thorsson@yahoo.com
Instagram: kickathorsson
Facebook: Kicka Thorssons Design & Måleri
Hemsida: www.kickathorsson.webber.se

 

 

Jag arbetar i flera olika tekniker som t ex; måleri i olja, akryl och akvarell, glasfusing och collografi. Jag tycker om färg och därför är mina verk ofta färgstarka. Jag inspireras av många olika saker, bland annat katter, musik och musiker, dans och dansare, natur, människor. Några av mina målningar har jag låtit trycka upp som gicleetryck med färgbeständig färg och papper. Dessa trycks oftast upp i fem exemplar som är numrerade och har en egen personlig stämpel som min leverantör har hos sig.

Har i år gett ut en barnbok med egen text och egna bilder som heter ”Pippipappan fyller år”. Tack vare ett kulturpris som jag fick ta emot nyligen kan jag nu göra en bok till som planeras komma ut 2021.

Jag deltar årligen i två olika konstrundor och är aktiv i Norra Vätterns bild- och formkonstnärer och Vadstena konstrunda. Utöver konstrundorna blir det alltid några utställningar till under året.

Hösten 2019 färdigställde jag mitt attefallshus som jag använder som visningsstuga. Tar gärna emot besök efter överenskommelse. Huset ligger på baksidan av min tomt.

Är medlem i: Svenska konstnärer, Svenska Konstnärsförbundet, Konstkvarteret, BUS, Norra Vätterns bild- och formkonstnärer, Vadstena konstrunda, Konstnärslexikonett Amanda, Tofta Arts & Crafts och Gothia Art.

Följ gärna mig och mitt arbete på Instagram, Facebook eller på min hemsida.

 

oce.jpg
IMG_8439.jpg
Glasansikte.jpg
Glaskatter.jpg
book-cover.jpg
Collografi.jpg
Kicka Thorsson
Motala
Region Öst
kicka_thorsson@yahoo.com