Joakim Lloyd Raboff
OFFLINE

Joakim Lloyd Raboff

Måleri, konstfotografi

Aktuellt projekt: Pop Up Gallery 

Hej!

Tack för att du kikar in på min sida här på Svenska Konstnärsförbundets sajt.

Jag heter Joakim Lloyd Raboff och jag har arbetat yrkesmässigt som konstnär och "Visuell Artist" sedan mitten av 1980-talet. Jag har producerat 20 populära foto- och intervjuböcker, ställt ut bilder under en miljökonferens arrangerad av FN i New York och haft flera separatutställningar i både Göteborg och Malmö.

Den 1/3 2023 öppnade jag Pop Up Gallery på Hallenborgs gata 12 i Malmö-området Dockan. Där ställer jag ut olika projekt med måleri, konstfoto och dokumentära bilder. 

Re: Surfaced

Med projektet “Resurfaced” visar jag en serie bilder från offentliga ytor där skriftlig och visuell kommunikation med tiden förändrats så mycket att det enda som återstår är fragment. 

Platser där dessa ytor har dokumenterats: Tbilisi (Georgien), Kraków (Polen), Los Angeles, Ericeira (Portugal), Bangkok (Thailand), Kyiv (Ukraina) South Bronx (USA) och Malmö. 

Silhouette Surfers

Svartvita fotografier tryckta på matt aluminium med surfmotiv från Hawaii, Los Angeles och Nazaré (Portugal). 

Västra Hamnen

Inramade fotografier från området Västra Hamnen i Malmö som jag dokumenterat i bilder, böcker och filmer sedan mer än 20 år. 

Måleri

I huvudsak non-figurativ abstrakt måleri på duk (akryl) i förhållandevis stora format. 

Heavy Metal

Fotografier ur en ny dokumentärbok som heter "Heavy Metal” och som sammanfattar tio år av besök till ett av Bangkoks märkligaste kvarter. 

Basök Galleriet

För att boka tid för visning och en introduktion till projekten i Pop Up Gallery, skicka ett mejl till joakim@raboff.com eller ring/sms:a 0709-40 49 19

Välkommen! 

 

Joakim Lloyd Raboff
Malmö
Skåne
Region Syd
joakim@raboff.com