Marie Larsson
OFFLINE

Marie Larsson

Hej! Jag heter Marie Larsson och bor i Eksta på Gotland och här har jag också min ateljè. Jag är har gått en del kurser. Akvarellkurs för JudithDekker. Abstarkt måleri och porträttmåleri för Ivana Egic.  Måla ljus, skiktmåleri, färglära för Anna Toresdotter. Alla steg x 2 i Vedic Art samt lärarutbildningen i Vedic Art. 

Är även diplomerad konstterapeut.

 2014 tog mitt liv en drastisk vändning av olika skäl och då började jag måla för att överleva. Hade aldrig målat innan dess och jag blev själv förvånad av vad som fastnade på duken. Målandet blev min räddning och det är jag djupt tacksam för i dag. Jag målar av hjärtats lust och det som faller mig in och det jag vill pröva. Tycker inte om att bli instoppad i något fack för det är hämmande. Jag målar akvarell, olja, akryl, akryl-blandteknik, kol, tusch,oljepastell, torrpastell. Dock, jag älskar färg vilket du upptäcker om du tittar på min konst. 

Många av mina målningar har namn efter låttitlar. Då jag också hållit på mycket med musik så kommer ofta en låt till mig när jag målar. Om du går in på SPOTIFY och söker på Konst av Marie kommer du hitta en spellista med de låtar som inspirerat till tavlor med samma titel. ( På ARTGALLERY står det instagram men det ska vara SPOTIFY )

Sedan 2019 har jag enskild firma där jag säljer mina tavlor, kuddar, musmattor, diktbok och där mina kurser ryms.

Jag har varit med på flera samlingsutställningar, haft flertalet separatutställningar, och 2018 fick jag ynnesten att ställa ut på Liljevalch Vårsalong. 

Är medlem i ÖPPNA ATELJÈER här på Gotland och kristihimmelfärdshelgen har jag min ateljè öppen precis som över 100 andra konstnärer här på Gotland. 

Gå gärna in på min hemsida och titta www. konst-av-marie.se

 

Marie Larsson
Region Öst
konstigamarie@gmail.com