Märit Gustafsson
OFFLINE

Märit Gustafsson

 

Måleri 

Kronoparksvägen 21
668 31 Ed      

0534 -61552   
0708-509-419  
ateljemarit@telia.com           
www.ateljemarit.se

Jag, Märit Gustafsson, är en småländska som sedan många år tillbaka är bosatt i Dals-Ed. I min ateljé, bland färgtuber och penslar, tryckstämplar och tyger, det är där jag finns för det mesta. Ateljén öppnar jag ibland upp för kursverksamhet i egen regi och egna utställningar.
 
Med kamera eller skissblock fångar jag ögonblick som omsätts till färg och form med olja eller akryl, eller till ett mönster som trycks på tyg. Naturens mångfald i när och fjärran, människor, möten, händelser och upplevelser i stort och smått inspirerar.  

Under årens lopp har jag gått en del kvälls- och veckokurser i framför allt oljemålning och akvarell, men också provat på kroki och keramik. 2008 tog jag steget att ta tjänstledigt för två års konststudier. Ett par år därefter tog jag nästa steg och blev konstnär på heltid och startade mitt företag Ateljé Märit. Lusten att skapa är stark och det är fantastiskt att ha möjlighet få var kreativ, få tid att öva, pröva och utveckla, få tid att tänka och förverkliga idéer. Möjligheterna är oändliga och jag har lyxen att kunna göra precis det jag allra helts vill – arbeta kreativt.

Märit Gustafsson
Ed
Region Väst
ateljemarit@telia.com