Malin Kämpe
OFFLINE

Malin Kämpe

Jag är en trebarnsmor, bor utanför Ljungskile  - mitt i naturen, I närheten av naturvårdsområdet Bredfjället. Jag målar mestadels i akvarell, men kan då och då ta upp mina akryl-kunskaper.

Min inspiration kommer från naturen och alla vackra färger man kan hitta där. Jag strävar efter att göra uttrycksfull konst som är "show-stopper" i rummet.

Jag försöker använda färgkombinationer och effekter som fångar ögat och samtidigt ha en detaljnivå som gör att du vill gå närmare och studera konstverket i detalj.

Jag är utbildad ingenjör och arbetar idag som projektledare inom produktutveckling. Måleriet är min passion så jag försöker att balansera mina dagar så jag får möjlighet att måla så mycket som möjligt.

Jag är som man brukar säga "själv-lärd", men jag gillar inte riktigt benämningen. Konstnärlig utbildning kan ta dig långt - men beslutsamhet och passion kan ta dig ännu längre! Jag önskar ibland att jag gått en konstnärlig utbildning - men tror att teorin jag skulle fått där kan jag hitta i böcker och på  vårt kära internet. Det tar bara lite längre tid att sortera ut "the good stuff".

Vi har ju tre underbara barn i småbarnsåldern som tar upp mestadels av min tid utanför mitt dagliga arbete  - så jag har övat upp min förmåga att vara effektiv och flexibel med dygnets timmar. Mitt långsiktiga mål är att kunna arbeta med konst deltid - så jag är väldigt glad att jag får komma till känna på ett sådant här sätt.

Malin Kämpe
Region Väst
malinkampecreations@gmail.com