Malin Eriksson
OFFLINE

Malin Eriksson

 

Instagram: @amazingljungdalen @erikssonmalina
Facebook: Malin Eriksson (Bergman)

www.malinerikssonconcept.se

 

Bättre konst: https://www.battrekonst.se

Presentation av min konst samt konstnärsskap: https://onedrive.live.com

 

Mitt namn är Malin Eriksson (f.d.Bergman), bor i Skövde och fascineras över hur färger kommunicerar och samspelar med varandra, hur färger speglar och berör det inre, det som kanske inte kan sägas i ord. 

Jag vill veta mer, så genom undersökande och abstrakt bildspråk låter jag motiven successivt få växa fram. Jag har gått olika konstutbildningar jämnt fördelat över mitt vuxna liv, som två år på Skövde Konstskola, grafiska kurser, Filosofins estetik- kurs på Högskolan i Skövde och senast ett Konstprojektår på Hjo konstskola. Jag är medlem i Konstnärsförbundet och har medlemsskap i lokala Kulturarbetscentrum (Rosa Huset, Skövde) där jag är aktiv i min atelje’ samt vid krokikvällar. Nyligen medlemskap i Bildupphovsrätt.

Genom abstrakt bildspråk låter jag motiven successivt få växa fram. Jag ser ett stort värde i varje betraktares tanke och konstupplevelse, var och en är genuin och betydelsefull för verkens innehåll. Via var och ens unika tolkningar fortsätter verket utvecklas till det näst intill oändliga. Min konst anknyter till samhällsfrågor, frågor främst till temat Kommunikation som enligt min syn är det mest centrala för allt levande. Konst är kommunikation, där vi kan processa och landa i vårt sinne i vårt så ofta kravfyllda samhälle.

 

image6.jpg
image4.jpg
image3.jpg
image5.jpg
image2.jpg
image1.jpg
Malin Eriksson
Region Väst