Anna-Maria Johansson
OFFLINE

Anna-Maria Johansson

 

Multrågatan 78
162 55 Vällingby

contact@a-mjohansson.com
Länkar:
https://a-mjohansson.com/index.html
https://www.facebook.com/artist.annamaria.johansson/?ref=bookmarks
Instagram: a_mjart

 

 

Jag är född på Gotland och har bott där största delen av mitt liv. Sedan 2016 är jag bosatt och har min konstnärliga verksamhet i Stockholm.
Är medlem i Svenska konstnärsförbundet Öst.
Under hela livet har jag ägnat mig åt någon form av kreativa uttrycksformer som sång, musik, skrivande, textil, form och färg. Efter att ha deltagit i en kurs i Vedic Art har målandet blivit en stor del av mitt liv och sedan utvecklats till ett yrkesmässigt konstnärskap.

Att måla ger mig lugn, energi och tillit till livet. Tillit att livet ordnar sig precis som resan över duken. Jag målar främst i akryl med inslag av andra material som finns i naturen som torkade frön från blommor, gräs och sand men också sådant som finns omkring oss i vardagen. Ett ofta förekommande inslag i mina tavlor med struktur, är sidor från någon gammal bibel ibland i kombination med torkade blomfrön. Jag målar både figurativt och abstrakt beroende på sinnesstämning och hur livet ter sig för tillfället.

Jag har deltagit i flera jurybedömda utställningar både internationellt och nationellt som t.ex. i Paris, Singapore och Stockholm.

Anna-Maria Johansson
Stockholm
Region Öst
contact@a-mjohansson.com