Mia Älegård
OFFLINE

Mia Älegård

Om

 

Mia Älegård 

Min ateljé Paradiset är i min hemmiljö i vårt gamla hus från 1920-talet. Jag tillskansade mig det gamla köket i huset på ovanvåningen och där huserar jag så fort jag har möjlighet. 

Sen 2016 har jag målat akvarell, men tecknat och målat i övrigt har jag gjort hela livet. Det är min fristad från omvärlden men eftersom jag inspireras av min omgivning så är det även en reflektion på den. 

 

 

Jag har efter många turer i livet äntligen hittat ”hem”. Konsten får mig att leva fullt ut, och jag vill gärna både förmedla skönhet, eftertanke och en smula humor. Prövar gärna nytt då jag inte vill stagnera, men återkommer ofta till vissa motiv. Akvarellen är mitt främsta uttryck, men även olja och akryl älskar jag att måla på stora dukar i perioder. Naturen, människan, känslor – allt inspirerar mig. Det är när man tittar inåt som man förmedlar det mest sanna. Målet med min konst är att beröra och lyckas jag med det är det fulländat. Vid intresse kontakta mig gärna, jag har begränsad tid att ta emot beställningar, men det händer också. Hoppas ni finner min konst intressant.

 

Välkomna till min värld.

Ateljé Paradiset ~Mia Älegård

~ Peace & Love ~

 

Mia Älegård
Munkfors
Region Väst
Ateljeparadiset@gmail.com