Ann Louise Järvklo
OFFLINE

Ann Louise Järvklo

Mitt stora intresse är målning mest i olja som jag upplever har mesta möjligheterna om man som jag vill kunna ändra i bilden. Har testat det mesta angående material under åren då jag arbetat delvis som dekorationsmålare med bl.a. limfärg.

I arbetslivet har jag arbetat en hel del med bildpedagogik i skolan där det varit mycket av fantasi och lekfulla övnigar. Som dekorationsmålare har jag utfört riktigt stora målningar direkt på vägg, vilket jag gärna skulle vilja åta mig igen.

Utställningar mest i Sverige men även utomlands har varit spännande. Det har blivit rätt mycket av utbildningar som konstskolor och att läsa bild och konst på högskolor och universitet som har gett mig mycket både inspiration och kunskap. 

Intresset för konst och måleri och även annat skapande har betytt otroligt mycket i livet.

För övrigt kan jag berätta attr jag är boende i Huddinge, söder om Stockholm, gift sedan många år och med vuxna barn.

Jag blev medlem i Svenska Konstnärsförbundet i slutet av 90-talet, sedan har det fyllts på med fler föreningar som en tid i KIF och sedan lokala föreningar som Lyktan och Bellis, är också medlem i Konstnärscetrum Öst. 

Mer information om utbildningar, utställningar, föreläsningar m.m. finns på min webbsida www.jarvkloartdeco.se

Där finns också information om min bok Passionen att måla min väg till målningar i figurativ stil & oljemålning i skikt.


Ann Louise Järvklo
Huddinge
Region Öst
jarvkloartdeco@ownit.nu 070-5899598