Annie Weibull
OFFLINE

Annie Weibull

Jag skapar konstfotografi och använder ofta mig själv som modell när jag gestaltar upplevelser, känslor, drömmar och stämningar. För att lyfta bilderna från en strikt personlig till en mer abstrakt nivå arbetar jag inte sällan med sagolika och surrealistiska element. Min förhoppning är att de ska stimulera betraktarens fantasi, kreativitet, lust och förmåga att tänka i nya banor. Jag hoppas också att de ska innehålla element av igenkänning och inspirera till bearbetning av egna erfarenheter. Kanske vissa bilder "bara lockar fram ett skratt - det är gott så!

Bildbehandlingen är en lika viktig del av mitt arbete som fotograferandet. De flesta av mina bilder består av flera fotografier som jag har kombinerat samman och redigerat på olika sätt i Photoshop.

Jag har deltagit i jurybedömda utställningar hos Galleri Fågel, Beddingestrand, Romelegården, Veberöd, och Galleri Hultman, Åstorp. Har bland annat även ställt ut hos Nevabooks fotogalleri i Rimforsa, Galleri Annexet, Mölle och Kronohäktet, Ängelholm.

Robe Of clouds
The Invitation
Morning Glory
Something Fishy
The Decision
Growth
Annie Weibull
Lund
Region Syd
annie@annieweibull.com